Πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας

Πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας

Σε ένα σημείο γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις και όλα όσα χρειάζεσαι για την υγεία σου!
Το MEDIFIRST αλλάζει τα δεδομένα τόσο για την πρόσβαση, όσο και για το συντονισμό των υπηρεσιών υγείας. Σας προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους ώστε να συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.
Το MEDIFIRST στελεχώνεται από διακεκριμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σας εξασφαλίζει πιστοποιημένες βιοχημικές εξετάσεις και απεικονιστικές εξετάσεις. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είτε αυτές αφορούν προγραμματισμένα ή έκτακτα περιστατικά.
Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία
Τα πολυϊατρεία MEDIFIRST είναι ιατρικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της INTERAMERICAN , που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα. Σας εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία, ποιότητα υπηρεσιών, άριστο εξοπλισμό και τεχνογνωσία.
Η INTERAMERICAN είναι μέλος του Ομίλου ACHMEA ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.
Στο MEDIFIRST θα βρείτε προσωπική φροντίδα και φιλική αντιμετώπιση, σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον, αποκομίζοντας μια ιδιαίτερα θετική, συνολική εμπειρία όταν χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία σας.


Το MEDIFIRST σας βοηθάει να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας

Συχνά για να αντιμετωπίσουμε ένα θέμα υγείας, για να επισκεφθούμε ένα γιατρό ή για να κάνουμε εξετάσεις, χρειάζεται να αλλάξουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα. Επιπλέον, σε αρκετά περιστατικά υγείας απαιτείται η συνεργασία γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων.

Η οργάνωση του MEDIFIRST σας επιτρέπει να επισκεφθείτε γιατρούς και να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις στον ίδιο χώρο κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο απλή, ενώ παράλληλα επιτρέπει σε γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων να συνεργαστούν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία σας. Το MEDIFIRST ακολουθεί τις πιο σύγχρονες τάσεις της ιατρικής και τηρεί ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό για κάθε ασθενή του πολυϊατρείου, ώστε να διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών υγείας. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζει τα προηγμένα διεθνή συστήματα κωδικοποίησης των ασθενειών και των ιατρικών πράξεων ICD-9, ICD-10 και CPT. Έτσι, οποτεδήποτε και αν η υγεία σας το απαιτήσει, κάθε γιατρός στο MEDIFIRST έχει άμεση πρόσβαση στο ιστορικό σας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την περίπτωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

10 λόγοι για να εμπιστευτείτε τη φροντίδα της υγείας σας στο MEDIFIRST

1. Στο MEDIFIRST θα βρείτε στον ίδιο χώρο, άριστους γιατρούς όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.
2. Στο MEDIFIRST έχετε τη δυνατότητα να κάνετε άμεσα τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα σας συστήσει ο γιατρός
3. Το MEDIFIRST βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών από ιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής.
4. Το MEDIFIRST μπορεί να σας προσφέρει τη διαχείριση, παρακολούθηση και υποστήριξη που χρειάζονται οι χρόνιες παθήσεις
5. Το MEDIFIRST φυλάσσει το ιατρικό σας ιστορικό για να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα ξεφύγει από την προσοχή του γιατρού σας.
6. Στο MEDIFIRST μπορείτε να πραγματοποιήσετε προληπτικό έλεγχο, ειδικά διαμορφωμένο για εσάς, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σας.
7. Στο MEDIFIRST μπορείτε να κάνετε το ετήσιο Check-Up σας και το Σάββατο.
8. Το MEDIFIRST σας εξασφαλίζει ταχύτατη εξυπηρέτηση και πλήρη εργαστηριακό έλεγχο σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα διαγνωστικά βιοχημικά εργαστήρια.
9. Με 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στα νότια προάστια της Αθήνας, το MEDIFIRST διαθέτει σήμερα δύο μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας, στην Αργυρούπολη και στο Μαρούσι.
10. Στο MEDIFIRST θα βρείτε προσωπική φροντίδα και φιλική αντιμετώπιση από άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό, σε άνετο, μοντέρνο περιβάλλον.


Χρήσιμα άρθρα

Καλό καλοκαίρι ...χωρίς απρόοπτα!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, το φετινό καλοκαίρι το περιμένουμε με μεγαλύτερη λαχτάρα από ποτέ! Για να το απολαύσουμε ξέγνοιαστα, είναι ώρα να μάθουμε πώς προστατευόμαστε και πώς αντιμετωπίζουμε εκείνους τους μικρούς (ή μεγαλύτερους) ...

Περισσότερα

Covid-19

Μάθε για την λειτουργία των Πολυϊατρείων MEDIFIRST.

Περισσότερα

Όλα τα απλά βήματα για την πρόληψη του Διαβήτη Τύπου 2

Ο διαβήτης τύπου 2 προσβάλλει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, μειώνοντας κατακόρυφα την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να τον αποτρέψουμε!

Περισσότερα

Πρόληψη: όταν γίνει συνήθεια, σώζει ζωές

Μέχρι και 5 χρόνια περισσότερης και καλύτερης ζωής κερδίζουμε πραγματοποιώντας τον συστηματικό προληπτικό έλεγχο που ταιριάζει στο φύλο και την ηλικία μας. Βρίσκοντας χρόνο για τον γιατρό, δημιουργούμε χρόνο για εμάς.

Περισσότερα